Oro

I fredags em, tyckte jag Canzolett verkade lite trött, men jag trodde det berodde på att de varit ute och sen hade hovslagaren varit här, så det hade varit mycket intryck.
Vid halv sex förstod vi att det inte var trötthet, så vi tempade henne och det visade sig att hon hade lite feber.
Veterinären ringdes direkt! När hon kom, tyckte hon att det lät aningen ansträngt vid utandning på henne, så eventuellt en liten luftvägsinfektion. Det togs blodprov, som vi får svar på nu i början av veckan, hon fick febernedsättande och antibiotika, samt två påsar dropp.
Hon piggnade till ganska direkt, och har varit feberfri och pigg sedan dess, så vi hoppas att det var allt och att det inte visar något annat på proverna.
Usch, vad orolig man blir!

Annars går det bra med den lilla. Hon är jätteduktig med att ta av och på grimman, vi tar på den när vi leder ut till hagen och tar av den i hagen, sen blir det samma procedur när de ska in från hagen. Hon är duktig att leda i grimskaft oxå. Det enda hon tycker är lite otäckt fortfarande, är att lyfta bakhovarna, då får man stötta lite för jag tror det är att det känns vingligt, som gör det läskigt.

Denna vecka, som är min sista semestervecka, kommer det vara mycket att göra. Tävlingarna i helgen ska förberedas, och så ska man göra allt det där man planerat att göra på semestern, men inte gjort... :)

Så det är väl bäst att man sätter igång...

Bjuder på en bild på Ettan i sin fingrimma, som är tänkt att hon ska ha på fölvisningen. Visst är hon fin!

Kommentarer
Postat av: Helen

Hm...., dålig uppdatering? :-)

Jag är ju nyfiken på "nya" lösdriften. Kan man få se lite bilder?

Kram

2012-08-21 @ 08:35:09
URL: http://www.stuterigryet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0