Kalas

Jösses vad 4 lediga dagar går fort! Det var ju nyss torsdag morgon och nu är det söndag kväll...

Igår tvättade jag lite hästtäcken, och det var välbehövligt. Hästarnas regntäcken var så skitiga så jag passade på att tvätta dem, ifall det blir så milt väder att man kan ha dem på istället för vintertäcken. Nu när det har varit så lerigt ute, har självklart vår "skitgris" Fixan, skitat ner sitt andra vintertäcke, så man nästan inte ser vad det är för originalfärg på det. Hon är förfärlig på att rulla sig i skiten, den hästen.

Passade även på att kolla in lite svt play från Scandinavium i går oxå. På kvällen såg jag dressyren på tv. Säger bara: Patrik Kittel-vilken mästare!

Idag har jag jobbat lite vid datorn, skrivit protokoll, medlemsregister m.m. Sen var det kalas hos pappa och M, för att fira dem. Pappa har fyllt och M fyller i mars. God mat och gott fika, bjöds det på.

Nu ska jag ut en sväng till de fyrbenta vännerna och borsta. Bosse fäller så in i norden. Både jag och borstarna blir precis täckta av hår. De andra fäller bara lite lite grann, men det kommer väl på dem oxå snart.

Tjing så länge!

Härliga fredag

Ledig! Idag har jag gjort två kort som Lina och Fredrik ska ge bort imorgon. Det ena är till brudparet som ska gifta sig, och det andra är till deras son, som ska döpas i samband med vigseln.

Fotade korten med telefonen, därför är det inte kanonkvalité på bilderna. Men så här blev korten:

Snabbuppdatering blev det, nu ska jag städa lite till...

Lov

Ja, nu har vi sportlov och jag har själv tagit ledigt idag och i morgon. Kände att jag behövde lite ledigt.

Idag har vi rätt blåsigt här, så hästarna fick sitt hö inne i morse. Vid halv nio fick de gå ut och då hade solen börjat titta fram. Om det inte vore för blåsten skulle det vara en riktigt härlig dag.

Gjorde stallet lite snabbt efter att hästarna gått ut, och har nu tagit fram mina pelargoner som jag övervintrat. Passat på att ta en kopp kaffe i lugn och ro framför datorn oxå. Härligt!

Igår kväll hade jag ridlektion för tre ponnyryttare och lina. det var lösgörande arbete och lite bomövningar i galopp. De var så duktiga och fick igång sina hästar bra. Jobbade mycket med att få ponnierna att gå fram med bjudning. Det slutade med att de var riktigt taggade allihop och jobbade i bra form. Duktiga ryttare och hästar!
Fixan var som vanligt "självtaggad" när det finns bommar på banan... :)

Nu ska jag sätta fart och fixa iordning lite här inne. Bäst att passa på när man har lite "extratid".
Ikväll ska jag nog åka till Linköping en sväng. Passa på att åka med Lina när hon ändå ska in på utbildning där.

Ha en bra dag!


Det går så fort när Fixan studsar runt, så det är svårt att få skärpa i bilderna... :)

RSS 2.0