Äntligen

Har varit utan internet sedan i torsdagskväll. Vi hade ett förskräckligt oväder med regn och åska här då. Det slog ut både våra telefoner och modemet, samt telefonledningen. Vi hade dragit ur alla elgrejor innan vi åkte hemifrån, men missade telefonjacken. En av våra bärbara telefoner hade kastats ur hållaren av trycket. Usch! Det är helt otroligt vad off man känner sig utan internet och mail.
Men idag kom ett nytt modem från Telia. De var verkligen trevliga när jag ringde, och skickade ett nytt direkt utan kostnad. Härligt!

Vi var ju och seminerade Bozetti i torsdags fm, och då hade hon precis haft ägglossning. Så nu väntar vi och håller tummarna, för vi ska kolla om hon är dräktig, den 26 juni. Spännande värre! 

I fredags var vi och firade Emelie, som tog studenten., och i lördags kväll firade vi Sofie, som oxå tog studenten i fredags. Grattis tjejer!

Nu på fredag är det Majas tur att bli firad när hon går ut. Tror inte vi haft så många studenter på samma år, någon gång tidigare. Dessutom ska vi fira att Sebban slutar nian, på torsdag. Då blir det fika med nästan hela släkten. På torsdag har även vi vår skolavslutning, så därefter är det fritids hela dagarna fram till semestern. Så kul!

Igår var det träning för Jossan igen, och Fixan gick kanonbra! Nästa tävling är den 2 juli i Mjölby. Innan dess är det avslutningsläger för klubbens projekt i Idrottslyftet. Det ska vi ha på Väderstad herrgård, med både Jossan och Nina Fox-Stark som ledare/tränare. Jättespännande och kul för klubbens ungdomar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0