Fredag 7 januari 2011

Jobbat idag! Första dagen sedan 22 december 2010. Kändes sådär, man vänjer sig snabbt vid att vara ledig. Men det var mjukstart, 8-11.30, så 3,5 timmar. Det var typ personalmöte med lite diskussionsuppgifter. Kändes rätt ok, ändå.

Dagens höjdpunkt var när vi efter att ha käkat lunch, åkte med Bozetti till ridhuset. Första gången i ridhus efter den olycksaliga dagen 12 augusti. Först promenerade vi lite i ca 15 minuter, sedan tömkörde jag i skritt, och sedan...................galopp, en minut i varje varv. JÖSSES! Vilken glad häst! Det blev lite hopp och skutt, men ändå rätt sansad galopp. Hon travade ju in i galoppen, ett par steg, och jag tyckte inte hon var riktigt ren i höger varv. Men det var ju på böjt spår och bara ett par steg. Men hon kan inte ha haft ont, galoppen var skitfin. Sen blev det skritt igen i ytterligare ca 15 minuter.
Bosse tyckte att alltihop var kul. Resan dit och hem, dessutom att komma till ett nytt ställe, var spännande. Att det dessutom var lite hästar som passerade på väg in från hagen och lite snöras på taket till ridhuset, gjorde det hela ännu mer spännande. Men snacka om att det hästen har ett fantastiskt temperament. Första gången det rasade från taket, skuttade hon till, men sen reagerade hon bara med att titta lite åt det håll det rasade från. COOL!

Sen åkte vi hem med henne, fikade, och sen tillbaka för att ta hand om Fixan. Idag fick hon stå under solariet både innan och efter ridningen. Hon var jättefin när Lina red henne. Även att hon inte är riktigt igång ännu efter sina viloveckor, så märks det att hon är på G, både konditionsmässigt och att hon är så lösgjord och fin.

Innan vi åkte hem, blev det en fika och lite prat.

Ikväll blev det På spåret, taco och lite rött. hann även se lite på Let´s dance. Heja Helena Lundbäck!!

Imorgon tror jag det blir att jula av lite.

Nu sängen!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0