Trött..


blir jag på människor som använder nätet för att kasta gliringar på andra. Inte säger rakt ut, utan bara gör antydningar!

Jag blir också trött på självupptagna människor, som aldrig gör något utan att de själva ska tjäna på det!

Usch, det var ingen kul början på ett nytt inlägg här, men ibland blir man så besviken på människor.

Nu glömmer vi det och går vidare.

Nu är det nedräkning tills det är dags att börja jobba igen. Denna semestern (5 veckor) har gått extremt fort, känns det som. Känns bara som vi har hållt på med seminering och körande för att kolla häst, antingen brunst eller dräktighet. Nu håller vi tummarna för att Bozetti ska vara dräktig, för nu får vi inga fler chanser att seminera detta år. Jag skulle så gärna vilja ha ett föl efter Bozetti...

Denna vecka har Lina och Fixan tränat både för Jossan och för Jan-Ove. Att träna för J-O var ett kärt återseende. Lina tränade rätt mycket med ponny, för honom, och nu har hon fått chansen att göra det igen, och det var "första" gången i tisdags. Som vanligt var det jättebra! Fixan var jättefin i slutet, och Lina fick mycket bra med sig att tänka på, både med uppvärmning och själva träningsbiten. Värdefullt! Han tyckte Fixan var en elegant häst, och som man ska ha mycket framme för skänkeln, utan att rida för fort på. De fick jobba mycket på att hålla ihop henne, utan att bli stark i tygeln. Till Lina sa han att hon skulle vara så lång på hästryggen, som hon verkligen är.  Flera gånger blev kommentaren: lång ryttare-kort häst. Det får väl bli vår ledslogan ett tag framöver.

I torsdags hade vi styrelsemöte, och det blev mycket avstämning inför tävlingarna, som vi har nästa helg. Det är inte jättemycket starter, men det verkar se ut så på många håll, både i länet och på flera andra ställen i landet oxå. Undrar vad det beror på?  Nåja, vi kommer försöka göra bra tävlingar för de ryttare som kommer till oss och rider, för det vet man själv hur viktigt det är. Vi är ju ett härligt gäng, som brukar fixa till bra tävlingar, även om vi är en liten klubb. Skulle vara kul att utöka medlemsantalet. Intresserad? Det är bara att ta kontakt med någon av oss. Våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida här.

Nej, nu ska jag skriva klart ryttarmeddelandet, som ska publiceras imorgon.
Ha det gott där ute!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0