Stackars Bosse

Idag var vi på kliniken igen med Bozetti. Hon har ju varit så stökig att rida. Stressig och slår med huvudet, inte gått att svänga till höger bland annat. Inte konstigt! När Anna på kliniken kollade henne i munnen, var det lite infekterat på höger sida efter vargtanden, plus, att det fanns en liten bit kvar, som Anna hittade när hon öppnat lite och tittat. Ca 1 cm lång, platt och ganska smal, men ack, så vass, i båda ändar. Inte konstigt om det gjort ont. Lilla gumman!
Så nu är det 10 dagar innan vi kan rida henne med bett i munnen igen. Får vi hoppas att det blir bra efter det här.
Bara att vänta lite med att ställa ner henne i Mjölby, tills det går att rida henne. Tänkte promenera och jobba henne lite i grimma här hemma under tiden. Så hon är lite igång i alla fall.
När vi kommit hem med Bosse, åkte Lina och jag en sväng till min farmor och farfar, i Motala. De glömde en blomma här i lördags, så vi passade på att åka och lämna den. Det kändes bra att hälsa på och ta en fika.
Sen blev det ÖoB en snabbis innan de stängde. Köpte lite presenter och annat, så gjorde vi ett "special-påskägg" till A och J, underbara vänner, som alltid ställer upp.

I övrigt denna 4-dagars vecka, blir det en del kvällsjobb. Imorgon ska jag på en mycket intressant föreläsning i skänninge, om barn och ungdomars internetanvändande. Det är Pia Widergren, som föreläser. Tror jag varit på en av hennes tidigare, och den var kanon. Sen är det ett par möten på onsdagkväll, och sen är ju jobbveckan nästan slut. Men innan det, på onsdag, ska vi ha påskfest på fritids. Kul!

Nej, nu ska jag slå in ett alldeles speciellt paket, som ska ges bort om ett par dagar.

Kram och ha det bra tills vi hörs igen!

 


Kommentarer
Postat av: Maria G

Men stackars Bosse, men sån tur att ni tog tag i det och åkta och kollade henne, finns såna som bara kör på iallafall och tror det bara är typ istadighet. Hoppas det blir bra nu.

Maria G

2010-03-31 @ 06:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0