Snö, snö, snö, snö

Överallt är det bara vitt. Massor av snö. Och mer kommer det. Fy! det behövs inte mycket blåst för att det ska driva på nu när det är så mycket snö. Det som kommit sista dagarna är ju så lätt också, så det yr ju omkring för minsta vindpust.
Det verkar nästan hopplöst att få igång Bozetti efter att vi tagit bort hennes vargtänder. Ena gången man ska åka, är inte vägen körbar, och nästa gång är det massa snö på taket på ridhuset, så det inte går att vara där. Nu börjar det kännas helt hopplöst. Men vi har bestämt oss för att det får bli som det blir nu ett tag framöver. Här hemma är det så höga vallar och drivor så det är inte att tänka på och rida här.
Får se om vi kan ta oss till Mjölby på torsdag en sväng.
Eftersom det är bestämt att Lina ska starta Putte i Mjöby den 7 mars, behöver hon ju trimma lite med honom också. Spännande!
Idag har jag varit och skjutit pistol med barnen på fritids. Det var jättekul! Men svårt! Imorgon ska vi ut och åka pulka, och grilla korv. Mysigt! Det är alltid så kul att jobba när det är skollov. Inte så många barn på fritids, och barnen är hela dagen hos oss. När det är skola, blir det inte så många timmar, för en del barn om de slutar vid halv två och sedan går hem vid 4. Nya favoritspelet just nu är Skip-Bo. Kul! Men irriterande när man inte vinner=).

På lördag åker vi till Göteborg och kollar på hästar. Vi ska till Skandinavium och det ska bli så kul.
Nej, nu ska vi käka!
Ha det....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0