Snart helg

Bara en arbetsdag kvar och sen är det helg igen. Imorgonförmiddag är det nätverksträff för oss fritidspedagoger i kommunen. Det är i Normlösa, denna gång.
Sen är det fritids på eftermiddagen till klockan tre, för då slutar jag. På fritids håller vi som bäst på med kort till Alla hjärtans dag. Det är så kul. Barnen bara älskar det. Det stämplas, och klipps och klistras som aldrig förr.

Ikväll har vi varit i Mjölby med Bosse. Första gången vi ridit sen tänderna togs bort. Nya bettet i munnen oxå. Vi har ju testat det på henne innan, men hon har ju inte inte ridits med det. Först longerades hon liten stund, och sedan red Jossan. Hon var jätteduktig! Vi tog det lite lugnt, mest skrittövningar och lite trav. Det var mest för att Jossan skulle känna hur hon kändes och att Bosse själv skulle få vänja sig vid nytt bett och förstå att det inte finns några tänder kvar som spökar. Hon var jättelugn och fin. Ändå kom det in ett ekipage till, och en man med stor hund. Hon tittade lite först på hunden, men sen brydde hon sig inte. Skönt!
Så nu får vi se hur det blir i helgen. Då kommer ju Gunnel hit, så då är dagarna späckade, men på söndag kväll blir det nog en sväng till Ljungby med Bosse.
Lina ska ju rida Putte för Gunnel på lördag. Då kommer det förmodligen också en spekulant, som ska kolla på honom. Det är en kompis till mig och henne unnar jag en bra häst, så det är kul att hon tittar på honom. 

Nej, nu ska jag gå och sova. Börjar ju 7.30 imorgon. Ha det bra där ute!

Kommentarer
Postat av: sannaaa

nej, vi skulle inte kolla honom så, utan det var bara jag som tänkte rida en liten sväng i ridhuset för att se hur han känns, han börjar komma igång nu lite, går alla gångarter iallafall och känns väldigt bra nu så vi får hoppas att det håller i sig nu för märkte iallafall ingenting på honom idag =)

2010-02-22 @ 20:31:27
URL: http://indeeed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0