Lycka

Idag har vi varit och besiktigat Magnum på Atg kliniken i Mantorp. Besiktning med röntgen ( 12 plåtar). Han gick igenom utan anmärkning, och det innebär att han ska flytta till Boden.  Det är Sanna, som var här för drygt en vecka sedan och provade honom, som ska ha honom. Vi tror det blir kanonbra. Men det är en massa blandade känslor, som man känner.
Man är jätteglad att det verkar vara en toppenfamilj han kommer till, och är glad även för deras skull, men samtidigt är det riktigt vemodigt att man själv inte har honom här. Han har ju varit vår i 8 år.
Men vi vet att vi är jättevälkomna att hälsa på honom. Och det tänker vi göra.....

Vi passar på att önska Maja, Linnéa, Karro och Vicki,  lycka till i Nybro på söndag. Vi håller tummarna för er, och hoppas vi snart kan ses igen och ha så kul, som vi hade sist.

   Foto: Lotta Willsäter
Maja/Börsgårds Bayliss     Linnéa/Shannado

Nu ska jag gå och sova, för det blir nog en lång dag i morgon. Börjar 7.30, och ska på vinprovning till Kicki, på kvällen.
Har hyrt Mjölby RK:s tvättstuga på eftermiddagen oxå. Måste tvätta lite täcken. Så imorgon blir det full fart. Men sen är det ju helg igen...... 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du någon huvudvärk idag och kommer du ihåg vad du drack??



Kicki

2008-10-04 @ 10:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0