Andra veckan...

på semestern är nu påbörjad. Förra vecka gick i ett rasande tempo, tycker jag. Veckan avslutades med stor invigningsfest av ridhuset på Väderstad Herrgård, hos Nina och Bosse. En fantastiskt trevlig fest, med ca 150 gäster. Så i söndags var vi lite trötta. Då var det extra härligt att få åka upp till Ombergs turisthotell och äta söndagsmiddag. Blev bjudna av svärmor och svärfar. Så kanonbra mat. Blev 3-rätters, med sommarsallad till förrätt, bräserad kalv från Alvastra till varmrätt, och så jordgubbsmousse med färska jordgubbar till efterrätt. Mmmm, vad gott!

Igår hade vi en riktig slappardag. Framåt kvällen åkte vi hem till Lina med Fixan, så hon kunde rida på banan och trimma lite inför tävlingen på torsdag. Det är nämligen en kvällstävling hos Heda ridklubb, då. Lina och Fixan ska göra två starter, LA:1 och LA:3. Det ska visst bli regn då, sägs det, så vi får packa med regnkläder och extra kläder, tror jag...

Ikväll ska vi till Bitte och kolla om Bozetti är dräktig, så vi håller tummarna. Vore så skönt om det var klart, så kan man planera lite annat på semestern. Nu vågar man inte bestämma så mycket, för man kanske måste köra och seminera igen.

Idag var vi hos Lina med lite möbler från hennes rum här hemma, så nu börjar det bli tomt däruppe. Ska möblera om lite, och göra gästrum av hennes rum. Kan hon sova där när hon är hemma... Så blir det enbart kontor/pysselrum av det som nu varit rum åt våra övernattande gäster.

Nu blir det lite lunch, köttfärsbiffar (Per är en fena på det) och färskpotatis.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0