Provridning

Idag åkte vi med Ida och kollade på häst. Tranås var första anhalten (och den enda från början). Tyvärr visade det sig att det sto vi skulle titta på, var lite för het för Idas smak. På väg hem stannade vi till i Sommen och tog en glass och kaffe. Då kom vi på den geniala idén att ringa till ett ställe, ganska nära, som har saluhästar. En valack fanns som vi kunde komma och prova direkt om vi ville.
Sagt och gjort. Mot Norrköping!
Hästen var en fux, 14 år som gått t.om. LA:6. Inte helt hundra igång just nu men rörde sig trevligt och var mycket bra i temperamentet. Tyvärr i dyraste laget, men kanske går det att förhandla lite.
När vi kom hem framåt kvällskvisten, var det dags för Bozetti att få ett träningspass. Det blev en sväng ute på slätten.Hon var jättefin i både trav och galopp. Det är fortfarande lite svårare med högergaloppen, men det går framåt hela tiden.
Imorgon blir det en sväng ner till Mjölby, för en lektion för Jossan. Men innan dess är det jobb, och jag börjar kl.
6.00 i morgon bitti. Hualigen vad det är tidigt! Men jag slutar ju 14.30, men det är oxå det enda som är bra. Men jag vet inte om det uppväger att börja så tidigt, ändå...

Nej, nu ska jag nog förbereda mig för läggdags.

Tjingeling!

Skäms

Jag skäms verkligen nu, för det var så längesedan jag uppdaterade här. Men ibland är det som om det går troll i det. Det börjar med att man inte hinner på ett par dagar och sen liksom rullar det bara på utan att man tar tag i det.
Men nu är jag här igen!

Har firat en lugn midsommar här hemma med grannarna. Sen kom Lina och en kompis hem, efter att ha kört en repa runt i länet=)-

Idag har vi varit en sväng hos svärföräldrarna och fikat. Nu ska jag snart ner och sätta på lite fika, för syster yster kommer en sväng. Ska bort till golfbanan och slå lite. Får se om vi går några hål oxå.

Förra helgen hade vi KM i Väderstad HSK. Tro det eller ej, men jag var med och red mini-KM. Det blev bestämt lite hastigt på fredagkvällen att jag skulle låna en häst från en kompis. Jag hade aldrig ridit på hästen innan, och som sagt det var väl nästan ett år sedan jag red sist. Men takterna satt i.Jjag vann med dryga 70% (visserligen bara LC:1) men herregud vad jag har haft ont i kroppen i veckan.
Ska se om jag kan lägga upp lite bilder från KM:et. kanske inte på mig, men på många andra duktiga medlemmar.

Nej, nu ska jag ner och fixa fika. Får se om jag kommer tillbaka senare idag...


RSS 2.0