Ullared - me like

Ja, så var vi då i Ullared och handlade i måndags. Vi åkte redan i söndags efter att vi varit i Boxholm på dressyrtävling.
Först tar vi dressyren, förresten. Speranza, som Lina vänligt nog fick låna av Franscesca, hade ju gått så bra de tre gångerna Lina hann rida henne förra veckan. På tävlingen visade hon att hon är hopphäst - och en riktig hopphäst. Hon blev helladdad och "letede" hinder på framridningen och var jätteframåt. Superspänd och laddad på banan, men Lina var så lugn och sansad och lotsade runt henne genom hela programmet. Så gott det gick, ska väl tilläggas. Domaren tyckte, med rätta, att hon var spänd och inte i form ordentligt. Lite jämnfota i galoppen osv. Det slutade på dryga 43%. Inget vidare, men som Lina sa, hade jag inte ridit hade det varit 0%. SANT!
En fjäder i hatten till Lina, som genomförde hela ritten. Dessutom rosor till Åsa och Emelie som red så bra att laget dessutom gick till final. Jättekul!
Nåja, söndagen så långt. Vi susade iväg vid 15-tiden mot Ullared i husbil. Petra, Alma, Lina och jag. Väl framme parkerade vi oss på campingen. Sen var det god Tacogratäng, rött vin, Margueritas, cider m.m. Mycket gott och trevligt. Gick och lade oss skapligt, för att orka shoppa på måndagen.
Måndag morgon kl. 8.00, rullade vi in på Ge-Kås ihop med lite annat folk. Men inte jättemycket. Det var aldrig kö någonstans. Jättekul att shoppa loss! Många fynd kan jag lova. Tyvärr inga fotofix, för de var slut. Det blev två vändor där inne, samt lite fynd på Panduros outlet, som öppnat i Ullared oxå. det var 4 trötta och nöjda shoppare som vid 16-tiden styrde kosan mot Väderstad. Detta måste vi göra om!

Sen har veckan rullat på som vanligt. Idag var Stefan från Gryet här och hälsade på Bosse. han var i Linköping och passade på att svänga in på hemvägen. Kul! han tyckte prinsessan blivit STOR. Och tjock..... Men det är bra att ha lite extra hull nu när man ska sättas igång, tycker Bosse. Så man kan omvandla det till muskler.....

Imorgon är det studiedag, med workshops på eftermiddagen. har fortfarande inte fått reda på, vilka två (fick välja 4) man kommit med på. Spännande! Hoppas det blir mina första val, digitalt berättande och filmanalys (tror det var det jag valde först).

Imorgon kväll ska vi ner till Jossan med Bosse. Det är första gången efter Bozettis vila, och det blir mycket lugnt, eftersom hon inte är riden så många gånger ännu. Vi har mest skrittat. Travat lite korta sträckor bara, vid ett par tillfällen. Vi ska ta det väldigt lugnt vid igångsättandet. Men hon verkar ok, och tycker det är jätteskoj att bli riden igen. Lite laddad, men ändå jättebussig. Det känns skönt!

Som sagt, sen är det snart helg igen. Blir skönt! SKA verkligen försöka spela lite golf. Blev ju inget varken i fredags eller lördags. Blev ju lite annat i och med att vi fick lösa problemet med en häst till laget.

Nej nu ska jag ta en bloggrunda och maila lite Vi hörs.....
/Betty

Kommentarer
Postat av: Fija

De låter som ni hade en bra mini semester till Ullaredet : ) Härligt : )

och mkt pengar som försvann allt för fort i plånboken!

va rädd om dej!

2009-09-17 @ 19:08:22
Postat av: Stefan

Tack för titten! Jättekul att träffas och jättekul att träffa "lilla Bosse". Hon har verkligen växt, är riktigt vacker att se på tycker jag. Skrattade gott för mig själv när hon kom gåendes med sin jättemage mot mig i hagen :-), hon har att byggamuskler av nu, perfekt! Hoppas allt går bra med igångsättningen nu och att hon inte är för busig :-).

Ha det gott/Stefan

2009-09-18 @ 16:35:50
URL: http://www.stuterigryet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0