Trött

Ja, så har drygt halva arbetsveckan gått. I måndags fick jag Dalle igen, på min ridlektion. Yippie! Tyvärr var inte Jossan där, utan vi hade Malin som vikarie. Mycket nöjd, faktiskt. Hon var på mig om sitsen lite och det är ju precis vad jag behöver. Dalle var fin denna gång oxå, inte riktigt så låg i formen som sist, men klart godkänt även denna gång. Så till nästa gång får man väl räkna med att byta till en annan häst.
Var på en jättebra föreläsning i går kväll. handlade om Asperger och Adhd. ¨Två människor som fått sina diagnoser i vuxen ålder, berättade om hur deras liv sett/ser ut. Båda hade även barn med olika diagnoser. Mycket intressant och bra att få höra en person berätta om sitt liv. kan varmt rekommenderas. Du som är intresserad, läs mer här.

I kväll var vi en sväng i Mjölby med Bosse. Jossan red i stora ridhuset. Först var hon riktigt på hugget. det var ju ett ekipage till där inne och det var såååå spännande. Men hon skötte sig jättebra. Vi har lite funderingar på att ev stalla upp henne på Mjölby under några veckor i oktober. Bra att ha tillgång till ridhusen nu när man ska sätta igång ordentligt, och det bara blir sämre och sämre ute, och hon är lite styrig nu när hon vilat. Får fundera lite till......
I morgon ska vi ha höstvandring med 2:or, 3:or och 4:or på jobbet. Från klockan 8 fram till 13.00, ska vi vara ute i skogen. Hoppas på bra väder och inte alltför kallt.
På kvällen kommer ett par kompisar hit på lite fika och prat. Kul!
Ja, och sen är det snart fredag och helg. På fredag kommer mamma och Roger hem från USA oxå. Det blir roligt att höra hur det har varit. Visserligen har vi fått lite mail och sms, men det är något helt annat att få det berättat "på riktigt".
Nej, nu är det sängen som gäller.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Helen

Hej

Vill Ni informera lite mer om Mjölby och uppstallningen av Bozetti innan Ni tar ett beslut.

Kram Helen

2009-10-02 @ 10:20:52
URL: http://www.stuterigryet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0