Alltid är det något

Det har flutit på bra med Bosse denna vecka oxå. Lina har ridit både i ridhuset och ut i skogen, och det går bra. Idag har hon haft vilodag, och skulle bara gå i hagen. På något sätt lyckades hon i morse fastna i elrepet i staketet genom att stå och skrapa med frambenet. Hon lyckades komma loss genom att dra ner hela staketet på en sida och skära sig på höger fram- och bakben. Så Lina som idag(första dag på flera veckor) skulle ha lite sovmorgon och ta det lugnt, fick kasta sig ner till Mjölby vid strax efter nio imorse. Som tur var, blev det inte så allvarligt. Det är två sår på utsidan höger bak och ett baksida höger fram. Lina kylde imorse och var ute och gick med henne och sen fick hon gå i hagen hela dagen. Efter jobbet åkte jag och Lina ner igen och kylde och gick ut och gick med henne. Då var hon lite svullen i bakbenet, men det var väl att hon hade stått inne ett tag då. Hon haltar inte, som tur är, så imorgon ska Lina ner tidigt och kolla hur det ser ut. Får se om det bara blir lite skritta ut då, istället för att hoppa, som stod på programmet. Det är väl typiskt, va. Nu som det börjar gå så bra. Men, men, vi är glada att det inte blev värre. Usch, törs inte tänka på hur det kunde gått.

På jobbet har vi varit på filmfestival med 3 klasser idag. Jättekul, men det blev lite långdraget, faktiskt mot slutet.
En av "våra" filmer vann pris för bästa film i kategorin år 1-3. Det var jättekul!
Efteråt pratade vi om att ha en egen festival på skolan och visa alla filmer vi gjort i år, så alla klasser på skolan får chans att se dem.

På fredag kommer Patrik och Gunnel ner igen. Det blir lite träning på fredag eftermiddag-kväll och lite på lördag. Jag har förresten fått ett återbud på lördag, så om det är någon som vill vara med, hör av er snarast.
Lina ska träna med Putte på lördag, och på fredag ska Puttes nya ägare vara med och träna. Kul!
På fredagkväll blir det lite Valborgsfirande här, med grillning, tillsammans med P och G, plus att mamma och Roger kommer.

På söndag går andra omgången av Div III dressyren, i Valla. Lina ska vara med i laget på Putte, och det blir sista gången hon rider honom, för sen åker han till sitt nya hem i Kisa. Roligt att han är såld, men samtidigt lite vemodigt. Hans nya ägare kan känna sig nöjd, som får en så fantastiskt trevlig häst som är så välriden och tävlingsklar. Dessutom till ett mycket bra pris.

Ha det gott tills vi hörs igen!


Kommentarer
Postat av: Maria G

Vilken otur med Bosse, kan tänka mig paniken när nån ringer och säger att ens häst fastnat i eltråden, oj vilka bilder man hinner se framför sig innan man kommer fram och kan se själv.

mvh Maria G

2010-04-29 @ 06:35:50
Postat av: Ida

Visst kommer vi sakna Plutti! Ena halvan av dressyrlagets ankare. Hihi! tydligen hde de redan plnaerat in tävling så förhoppningsvis kommer vi stöta på dem ute bland alla ekipage! K!

2010-04-29 @ 17:27:14
URL: http://zinmyheart.bloggargratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0