Lördag 20 juni 2009

Sov nästan till halv tio idag! Nästan rekord. Detta tack vare att man har en man som är fantastisk. Han gick upp och gav hästarna frukost, samt släppte ut dem. Idag har Kalle fått vara ute nästan hela dagen. I hundgården, som inte är så stor, så han kan springa. För det får han absolut inte göra. Så han går där själv med sin munkorg. Stackarn! men man får intala sig att det är för hans eget bästa. han rullade sig två gånger direkt när vi släppte ut honom. Det är perfekt underlag - gräsmattan är full av mossa där, så det är jättemjukt. Kalles tjejer har sprungit och gnäggat vi grinden till och från, men framåt eftermiddagen gav de upp. Det blir nog bra, att han går själv nu ett tag, så man inte riskerar att det händer något med hans hovben.

Igår hade vi jättetrevligt på vårt midsommarfirande. Vi käkade massor av god mat. Det fanns allt från sill och silltårta, till köttbullar, kalkonbröst och lax. Anna hade gjort en supergod efterrätt. Någon form av glass med dajm och sockerkaka i. Så jordgubbar till det. Alex uttryckte sig väldigt pricksäkert när det gällde det, han undrade om någon hade plockat ner heaven och lagt på tallriken. Ungefär så gott tyckte vi allihop att Annas underverk var. Tack!
Sen hade vi en form av femkamp, som innehöll både tankenötter och praktiska övningar, såsom kasta prick med golfboll, skruva ihop mutter och skruv, plocka bönor med klädnypa, och inte minst "ormen i brallorna". "Ormen i brallorna" innebar att man skulle få garnet från ett nystan igenom sina egna byxben, vidare till nästa i laget som skulle ha det genom sina byxben och så vidare till nästa osv. Eftersom det fanns en hel hög med riktigt tävlingsinriktade personer, som dessutom inte var helt nyktra, innebar det att somliga tog av sig i underkläder. Hoppas kunna lägga ut en hel del skojiga bilder från vår femkamp.

Ikväll var Per och jag en sväng på golfbanan. Jag slog en stund på drivingranchen, och puttade, innan vi gick tre hål. Eller rättare sagt, Per spelade tre hål och jag gick med. Är sugen på att börja nu, men vi får väl se.
Sen hjälpte jag Lina när hon red Bosse. Det gick superbra!

Imorgon kommer Gunnel, och då är det träning igen. Ett helt gäng är det som ska träna för henne. Tror det blir lite programträning oxå. Ska bli skoj.
Nej nu ska jag umgås med mannen en stund, innan jag lägger mig. Ska upp jättetidigt och ta emot Gunnel, som nog kommer vid ca 05.00-tiden, eftersom Patrik släpper av henne på väg till loppismässan han ska på. Men vi har bestämt att Gunsan får hoppa i säng och sova en stund när hon kommer.
Kram på er därute och ha en fortsatt trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0