Långhelgen slut

Så var det tisdag och vardagen är tillbaka. Tänk vad en långhelg går fort. I söndags kväll åkte vi och kollade Bozetti hos veterinären. det visade sig att hon inte haft ägglossning, så vi åkte dit idag igen (tack I för hjälpen) och seminerade henne. Nu håller vi tummarna för ägglossning. Vi ska tillbaka på torsdag fm och kolla, och för säkerhets skull, beställer vi hem en dos till för att kunna seminera då om det behövs. det har ju varit lite svårt nu med massa helgdagar, så vi lördagens inseminering, kanske var i tidigaste laget, men vi vågade inte vänta...

Har redan börjat funderat lite över olika namn till fölisen. Pappan heter ju Canterbury och så Bozetti, som mamma. Något med delar av deras namn, kanske. Har oxå tittat på namn på viner, olika låtnamn m.m.
Tar gärna emot förslag om ni kommer på. Någon som vill försöka?

Igår, måndag, var jag och I och tittade på regionala dressyrtävlingar hos Mantorpsryttarna. Kul att se så många fina ekipage. Vi hann även med styrelsemöte igår kväll oxå. Tyvärr fick vi besluta att ställa in klubbens Km pga för få anmälningar. Hoppas vi kan genomföra det i höst istället.

Ikväll har vi, efter det enorma åskvädret, hämtat hem Fixan hit. Vi släppte ut dem en stund efter att hon fått stå lite i stallet. Det blev ju sån härlig luft ute, efter ovädret, så vi passade på. Det var inga problem att släppa ihop dem. Bosse och Fixan såg ut att ha längtat efter varandra, för de gick sida vid sida hela tiden, och vek inte en tum från varandra.
Fixan tror hon är i himmelriket med så stor hage, så när vi skulle ta in dem, satte de båda iväg i en galopp, som varade runt hagen i flera minuter. Det var bara Kalle som kom fram direkt och gick in. Han hade väl fått nog av brudarna, kan jag tro.

Nej nu blir det att gå till sängs. Blev inte mycket till sova natten som var pga åskväder och regn, så nu hoppas jag på en lugn natt. Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0