Börja om från början

Ja, då har vi varit och dräktighetskollat Bosse. Hon var INTE dräktig! Skit! Bara att börja om igen, kolla brunst, seminera, kolla om ägglossning skett, kanske seminera igen, kolla ägglossning, kolla dräktighet. Nåja, bara att köra igen.

Vi har iallafall haft en mycket trevlig midsommarhelg. Midsommarafton firades här, tillsammans med vänner. God mat och dryck, musikkryss och filmcitat. Skoj!

I går och idag har vi haft läger för ungdomarna i vår ridklubb. Det har varit mycket bra! Fixan har varit jättefin båda dagarna, och idag reds det program för Nina Fox-Stark. Lina red Msv C:1, eftersom det är ett av programmen hon ska rida när hon ska tävla på lördag. Drygt 62% blev det. Det gick verkligen bra, och Fixan höll sig lugn hela programmet utan att hetsa upp sig. Lina var supernöjd! Riktigt roligt att se. Bara hoppas det håller i sig tills helgen...

Imorgon är det jobb igen. Det är två veckor kvar att jobba innan det blir semester. Vi ska packa grejor och flytta vår avdelning till en annan byggnad, så vi vet vad vi gör, förutom att bedriva verksamhet med de barn som är på fritids. Men vi börjar bli vana vid att flytta runt... Har gjort det några gånger nu, alltsedan vattenläckorna för drygt ett år sedan.

Nej, nu är det bäst att gå och sova lite. ligger efter med sömnen lite efter midsommarfestandet... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0