Trist...

men Bozetti var inte dräktig igår när vi kollade henne. Vi bestämde därför att ta ett bakterieprov på henne, för att se om det är något sådant som gör att hon har svårt att bli dräktig. Vi vet att Canterbury har bra spermakvalité och att 85 % av de ston han betäckt, blivit dräktiga på första brunsten. Därför känns det inte aktuellt att byta hingst i nuläget. Vi ska tillbaka med Bosse imorgon, då får vi oxå svar på provet vi tog. Vi får helt enkelt vänta och se hur det blir. Men lite tråkigt känns det.
Att hon inte var dräktig, innebär att vi fick lite att fixa med, hon ska kollas mellan 19-20 imorgon och Lina ska tävla i heda, och startar 19.08 och 20.24, så tack vare bussiga arrangörer kan vi få hyra en box, så får jag köra Lina och Fixan dit innan, och sedan åka med Bosse, och sen tillbaka till tävlingen. Hoppas på att få se en av Linas ritter iaf.

Nu har Lina trimmat lite med Fixan, stallet är klart och frukost avnjutits. Så nu är det bara duschen kvar, sen är man redo för att åka till stan. Måste handla mat både till oss tvåbenta och till de fyrbenta vännerna. Får nog bli att fylla på förrådet med rosé oxå. :)

Hejdå så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0