Söndag natt

Har grejat med en massa olika saker hela dagen. Mycket tid vid datorn har det blivit, uppdateringar av klubben hemsida, skrivit protokoll, flyttat över bilder och dokument till min laptop, satt igång våra jobbdatorer m.m. m.m.
Har faktiskt hunnit med att gå en promenad med Per, inte med Bosse. Hon har fått vila helt idag. Vila och vila, hon har själv motionerat sig rejält i hagen idag. Både travat och galopperat runt som bara den. Vet inte om det är vårkänslor eller vad det är. Imorgon ska hon få jobba lite igen. Då ska nämligen hon får åka på Jossanträningen. Jossan ska tömköra henne och kolla lite på henne. Hon har ju inte sett Bosse sedan "olyckan". Spännande!

Fixan fick sig en lättare joggingtur idag, efter sitt träningspass igår. det var nog bra, för hon var lite stel till att börja med, men kändes bra sen. Hon ska få vila helt imorgon.

Bjuder på lite gamla bilder på Bozetti, eftersom jag inte laddat in gårdagens bilder till datorn ännu. Dessa är från 2009 på Bozetti och Lina. inte jättebra kvalité, men man ser hur fin Prinsessan är...

Godnatt!

 I full galopp...

 I trav...

 mera trav...

 lite mer trav. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0