Onsdag 12 januari 2011

Stalltjänst på  morgonen idag igen. Började jobbet 8.30, så då blir det ju inte så stressigt. Vi går ju upp 5.20 varje morgon, hela familjen. Lina åker till jobbet vid strax efter kl. 6, och vi har som regel att hela familjen alltid äter frukost tillsammans. Alltid med levande ljus tända! Det är mysigt!
Så när vi käkat har man ju tid att fixa lite. Brukar försöka se till att täcken är bytta, hö utslängt, vatten påfyllt, hästarna utsläppta, höpåsar redo och mockning avklarad till ca 7.15. Då har man tid på sig att i lugn och ro duscha och fixa till sig, innan det är dags att åka. När vi åkt, tar grannarna över "hästskötseln".

Ingen promenad idag heller, för vi har lagt Bosses "träning" på is (nu var jag väldigt fyndig) några dagar. I natt kom det ju 1 dm snö, så nu ser man visserligen inte isen, men den ligger förrädiskt under snön och bara väntar på att man ska dra i.

I helgen bestämde vi att vi ska gå på årets Ridsportgala. Vi blir ett jättestort gäng som åker buss dit, efter lite "förfest" först. Blir nog riktigt kul!

Lina stannade i Linköping i natt, så blir det lite sovmorgon för henne (och oss) i morgon. Skönt för henne att slippa åka hela vägen på morgonen, åtminstone en dag i veckan.

Har förresten blivit bjudna på dop framöver. Det är min ena systerson och hans sambos son Vincent, som ska döpas. Ska bli jättetrevligt!

Bjuder på en bild på Lina och Crucifx (Fixan), från en träning för Josefine Linder. Träningen är med vårt projekt i Idrottslyftet, och vi hade inte ens haft Fixan i en månad. Kan säga att det hänt en del...
Bilden är inte världens bästa, för familjens bästa fotograf sitter ju på hästen. det var, som ni ser, sitsträning, så här är det utan stigbyglar som gäller....

                                                 

Tjingeling för idag!

Kommentarer
Postat av: Allan Hansson

Hum!

Har en gås oplockad med din man!

2011-01-12 @ 22:58:00
Postat av: Betty

Själv vet jag inte vem du är, Allan Hansson, men om du vill min man något, är bättre att du kontaktar honom direkt...

2011-01-13 @ 09:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0