Måndag 24 januari 2011

Efter jobbet blev det att snabbt åka hem och göra iordning Bozetti, för hon skulle ju vara med på Jossanträningen ikväll. Jossan tömkörde henne i skritt och så de två minuterna i galopp. Bosse var sååå duktig. Det blev skänkelvikning på töm, och det gamla vanliga, som hon och jag tränar på: halter och igångsättningar, volter, rakriktning på kvartslinjen osv. Men bara i skritt, förstås! Hon är verkligen lyhörd och lydig. Trots att det var ett ekipage inne i ridhuset när vi kom, och de gick ut när vi satt igång. Mot slutet komdet in två ekipage, men hon bryr sig nästan inte. Jossan tyckte hon var jättelugn och skötte sig mycket bra. Hon tyckte att hon var fin i hull och muskler oxå. Visst har hon tappat lite muskler, det vore ju konstigt annars, men inget oroväckande. Skönt att Jossan tyckte som vi, för hon har ju inte sett henne på jättelänge. Själv blir man ju lite hemmablind.

Fixan har vilodag idag, och det tyckte hon nog var skönt. Hon har varit ute i hagen hela dagen med sin kompis Delhi. Skönt! Så har Lina grejat med henne och pussat lite på henne oxå.

Kom i säng väldigt sent i natt, så nu är jag trött efter ridhustur och mat (potatis och Pers färsbiffar, mmm). Ligger i sängen och skriver detta, och ska alldeles strax läsa lite och sen släcka tidigt ikväll, tror jag.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0