Träning

Jaha, så var det lördag kväll, och man hade förberett sig på att putsa häst och prylar inför morgondagens dressyrtävling. Men så blev det inte, då arrangören ringde efter lunch och sa att det var inställt. Snoriga hästar, tydligen. Tråkigt! Synd och lite snopet. Man undrar ju hur det blir nu, då det var andra Div III omgången, och finalen ska ju vara om 2 veckor. Våra ryttare och hästar tränade ju för Gunnel idag, och alla tre var superfina....

Som sagt, det har varit träning igår kväll och några timmar idag, för Gunnel. Efter träningen och lunch idag, åkte Lina, Gunnel och jag ner till Mjölby, för att fixa med Bosse. Hon var inte så tjock i benen idag. Frambenet var nästan inget svullet alls. Bakbenet var klart mindre också. Skönt!!!
Lina skrittade en lång stund i ridhuset och sedan travade hon lite för att vi skulle se hur det såg ut. Första stegen i traven såg lite stela ut men när hon fortsatte trava på fyrkanten en bit blev det klart bättre, så hon travade lett par minuter i båda varven och sedan skrittade hon en lång stund till. Tror Bosse tyckte det var skoj, öronen spetsade och susade på så glatt. Gunnel tyckte hon var jättefin. Så det känns som om det börjar ordna till sig.
Imorgon blir det en skrittur ut i skogen, skulle jag tro.

Har stallvakten åt I och J oxå, som är på bröllop. Så nu ikväll åkte jag över och gav hästarna kvällshö och nattade dem. Imorgon blir det till att åka dit och morgonfordra och släppa ut, och sedan fortsätta ner till Mjölby, för att fixa med Prinsessan. Efter det ska vi till Tollstad och heja på vårat ponnylag i hoppning ( och lite på Mjölbys lag oxå, förstås). Ska bli kul!

Sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0