Stockholm-kultur, shopping och goda vänner

I lördags blev det tidig morgon, då vi redan kl. 06.00 hämtade C och E för resa upp till Stockholm. Väl uppe blev det färska frallor och kaffe på Didriksdals gård. Därefter begav vi oss in till stora staden. det blev en tur i gamla stan, där vi fick oss lite historia av G mellan butiksbesöken. Måste säga att det var fantastiskt intressant och roligt! tänk att man fortfarande kan lära sig en massa nya saker, fast man är så gammal.....=)
Innan vi var tillbaka hemma hos G, blev det ett stopp på Brisak, en butik som har det mesta, och till bra priser. Lite inköp blev det. Det blev det även på Granngården, som låg precis i närheten, så vi blev TVUNGNA att stanna till.
På kvällen blev det god mat och dryck (även en liten stunds tjejprat i vinkällaren innan maten), efter att vi spelat TP, som vårt lag vann.........

Tidig uppgång igår och hemresa nästan direkt, då C skulle börja jobba kl. 12.Det blev en kort men intensiv Stockholmstripp. Men som Uggla sjunger:"Underbart är kort"! Tack G för en trevlig lördag-söndag!!!

Idag åkte vi ner till Mjölby med Bozetti, som haft 2 veckors semester. Det blev lite mjukstart med tömkörning, och jag tror hon tyckte det var jättekul att få komma igång och göra något igen. Imorgon blir det ner igen och då blir det ridning.

Efter lunch åkte hela familjen till Norrköping på en liten shoppingtur. Först åkte vi till Dormys, där Per köpte nya golfskor. sen åkte vi vidare till Ingelstads köpcentrum. Där shoppade Lina loss på både jeans, tröja och skor. Per och jag passade på att köpa nya tofflor till jobbet. Mycket välbehövligt, kan jag säga.
På hemvägen blev det ett stopp på Biltema i Linköping också. Stannade även till i Sya och kollade lite, för det var visning till auktionen, som är imorgon kväll.

Imorgon blir det ridning på fm och sedan ska Lina och jag spela lite golf hade vi tänkt. Får väl se hur det går...

Nej, nu är det dags att sova, så man är lite utvilad imorgon.

Kram på er därute!

Kommentarer
Postat av: kristina Henriksson

Skönt att du köper nya tofflor.....de gamla var nog slut. Tråkigt att läsa om Kevin, ni har haft ett tufft halvår.

Här är allt bra, äter en ny pencillinkur men vägrar att dö, du vet. Bygger altan och gör små utflykter. Vi ses snart.



Kram Kicki H

2010-07-27 @ 00:42:08
Postat av: Betty

Men kära Kicki, lever du fortfarande! vad glad jag blir, att du inte låter doktor R få övertaget....

Vi MÅSTE ses innan vi börjar jobba igen!

Kram

2010-07-27 @ 20:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0