Sorg och glädje

Det har varit lite omtumlande sen sist. Vi höll ju på hela förra vecka och fixade inne i stallet, som jag berättade. I fredags hämtades då skyliften, som skulle användas när brädor skulle bytas och stallet skulle målas på utsidan. Plötsligt framåt kvällen blev vår älskade hund, hastigt dålig. Det gick på bara någon timma, så kunde han inte använda bakdelen/bakbenen som vanligt. Alldeles darrig och vinglig blev han. Drack massor av vatten oxå. Vi blev tvungna att ringa veterinären, och fick åka in med honom. Där fick han somna in för gott, för att slippa må dåligt mer. Troligtvis fick han hjärtsvikt, trodde veterinären. Han blev 12,5 år, så han fick ett långt och bra liv, men det känns så tungt. Det är svårt att fatta att han är borta....
Så fredagskvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt, som ni förstår.
Samtidigt var det bra att vi har haft att göra, så man haft annat att tänka på.

Hela helgen har vi hållt på, eller mest är det ju Per som stått i liften och målat och skruvat. Lina och jag har hjälpt till så gott vi kunnat. Jag har nog mest skött marktjänsten med fika och mat. Grannen har kapat brädor åt Per, och kommit med tips. Han är ju fd snickare.
Vi fick förlänga hyran på liften till måndag, för att hinna bli klara. Lite målning är det kvar nu, men det klarar vi med stege. Nu i helgen ska Per och Benke bygga nya portar, så det kommer bli kanon när det är klart.

Igår kväll blev det pizza och rosévin, med I och J, som kom hit en sväng. Mycket trevligt!

Både i måndags, igår och idag har det varit lite skrapning och målning av fönster. Nu börjar det bli klart. Det är roligt för det blir så fint!

Igår kom P hit och fikade, och så passade vi på att planera lite inför tävlingarna vår klubb ska ha i augusti. Läs mer om dem här.

Idag har mamma och mormor varit här en sväng på fika, och kollat på hur fint stallet blir. Mormor var faktiskt riktigt pigg idag.
Sen åkte Lina och jag till P, för att bada lite, men det hann vi inte med, för vi hade så mycket att prata om...=)
På hemvägen levererade Lina lite varor hon broderat. Gå gärna in på hennes hemsida för att se allt fint hon har att erbjuda. Du hittar hennes sida här.

Imorgon blir det att åka till Travshopen för att inhandla lite täcken till tävlingarna. Sen kanske vi får lite gäster, vem vet.

Nu har Bozetti lite semester, så hon och Kalle har gått ute dygnet runt några dagar, eftersom vi målat. Vi har försökt att ta in dem en stund mitt på dagen när det varit som varmast. Lite trixande med boxbyte osv har det blivit, men det har funkat. I natt fick de vara inne och då blev de jätteglada. Faktiskt gillar de att vara inne i sitt stall. Bosse kommer fram till grinden och står och hänger nästan hela tiden vi är i stallet och grejar. Tydlig häst....
Hon ska sättas igång på söndag eller måndag. Får se lite, för Lina och jag åker till Stockholm med C och E på lördag, för en tjejhelg. Ska bli sååå kul!

Nej, nu ska jag nog ta tag i mitt pysselrum/gästrum. Det är mycket grejor där nu. Har inte haft lust att göra något inne (och har inte nu heller egentligen).
Kram på er!














Kommentarer
Postat av: Maria G

Vad sorgligt med hunden :-(

Skönt med nytt och fräscht i stallet :-) kan tänka mig att det blir fint...bilder??

M

2010-07-22 @ 10:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0