Helg

Så var det helg igen. Nu när man har semester är man helt veckovill. Det är ju helg hela tiden:=)
Idag har jag röjt här hemma lite. Satt in papper i pärmar, förberett till mötet i morgon (styrelsemöte VHSK), kollat igenom sekretariatsgrejorna inför tävlingarna (14-15 augusti), tvättat m.m. Skönt att ha sådana dagar ibland, för man blir så nöjd med sig själv. Ska fortsätta lite imorgon oxå.

I veckan har Bosse kommit igång lite. Hon tömkördes i måndags, Lina red i tisdags och det gick bra. Då blev det skritt och trav, lite jobb med skänkelvikningar och lite öppna. Vila i onsdags och i torsdags red Josefin. Det gick oxå mycket bra. Skritt, trav och galopp. Bara vid något enstaka tillfälle slog hon om i högergaloppen. I går red Lina, och fortsatte med samma jobb som jossan gjorde dagen innan. Idag har hon vilat, för Lina har jobbat ute i Sya och hjälpt mamma. Få se vad det blir imorgon. det märks att hon tycker det är roligt att få jobba lite igen.

Igår kväll var vi hos familjen L och grillade. Vi hade med vårt Skip-Bo spel, så det spelades nästan hela kvällen. Mycket trevligt!

Ikväll blir det en sväng till familjen F, och Lina ska ut på sitt håll med en tjejkompis

Nej nu ska jag börja göra mig iordning.

Förresten ska passa på att slå ett slag för klubbens dressyrtävlingar som vi ska ha på Mjölby Hästcentrum 14-15 augusti. Lördagen är en lokal för ponny och söndagen lokal/regional för ridhäst. Gå in på klubbens hemsida här och kolla propositionerna. Ser lite dåligt ut med anmälningar just nu men hoppas att det fyller på snart. De flesta anmäler ju i sista minuten.

Ha en bra lördagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0