Vidrigt

Just nu passerar temperaturen -24 grader, på sin väg neråt. Det är verkligen inte sant hur kallt det är. Känns som helt ok att vi ställt in helgens träningar.
Första dagen på jobbet var rätt ok. Förmiddagen ägnades åt LIP, lösningsinriktad pedagogik. Rätt intressant, men kändes inte så nytt. Men ibland kan det vara bra att bli påmind, och framför allt sätta igång samtal runt vissa ämnen.
På lunchen stack Per och jag hem för att ta in hästarna, som fick gå ut vid 7 imorse, för att vi skulle hina mocka och fixa klart i stallet innan vi åkte. De fick rejält med hö då. Sen fick de ett lass till när vi åkte vid 8.
När vi kom hem stod Kalle vid grinden och väntade. de andra två kom snabbt emot oss. Kändes skönt att ta in dem och bjuda på mer hö.
Eftermiddagen på Lagmansskolan, handlade om PODB. Står för Person och Omdömesdatabas. Ett verktyg när man bedömer elevernas kunskaper i relation till läroplanen. Rätt intressant, faktiskt, men lurigt tror jag. Nåja...
Men skönt att arbetsveckan redan är slut=)

Ikväll blev det att mocka hos hästarna, och fixa lite. Sen är det mys i soffan med massa ljus och tänd brasa i köket. "På spåret" på burken och Taco på tallriken. Härligt!
Nej, nu ska jag umgås med familjen!
Kramas lite i kylan så ni håller värmen!

Kommentarer
Postat av: Jenny Sundelius

Bra avslutning på en kall dag! Trevlig helg! Kram.

2010-01-09 @ 10:22:06
URL: http://www.ljungbyridcenter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0