Mycket är det....

Snart har hela denna vecka gått, och jag tyckte precis att den börjat. I tisdags var det studiedag, så vi hade inte så många barn på jobbet. Vi gick på utflykt till ridskolan i Mjölby. Jättefint väder fick vi, så det var himla mysigt. Nio barn provade att rida och två av dem (grabbar) vill börja på ridskolan nu. Kul! Sen fick de hälsa på Bosse som var ute i hagen med sin nya fästman Lord. Barnen tyckte att hon var jättesöt, och finast av alla hästarna.=)

Igår och idag har det varit full fart på jobbet från morgon till dagens slut. Idrottslektioner och lektioner med värderingsövningar har stått på schemat. Så fritids på eftermiddagarna, som nu känns lite tungt, eftersom vi inte har något eget ställe att vara på. Skönt att det är bra väder...

Bosse, trivs kanon nere i Mjölby verkar det som. Hon har snart slutat fälla, och brunstar som bara den. Tror det är en kombination av det varma vädret och hennes nya fästman.
I måndags var det longering, och i tisdags och igår tömkörning för hennes del. Idag tömkörde Jossan och Lina, henne först, och sedan satt Jossan upp och skrittade runt med henne. Hon fick jobba mycket med att svänga hit och dit, samt lägga mycket volter. Hon kändes bra, och lättare att svänga med idag än innan. Verkar som om hon är mer tillfreds i munnen nu. Imorgon ska hon vila, och så blir det jobb på lördag igen. Så får vi se hur det blir på söndag. Lina ska ju tävla Putte då i laget, men som tur var verkar det som om tävlingarna är slut lite skapligt. Så då får vi åka till Bosse när vi kommit hem.

På tisdag nästa vecka har jag bokat in equiterapeuten till Bosse. Det är samma som Jossan och några fler i Mjölby använder. Hon ska vara jättebra, så vi tänkte det kan vara bra att kolla över Bozetti igen. Det är ju ett tag sedan nu.
Väntar på att Lina ska höra av sig, hon jobbar i Linköping till 22.00, så jag bad henne sms:a innan hon åkte hem. Vill gärna veta när hon åker, så kan man beräkna när hon ska vara hemma ungefär. Skönt att ha lite koll när hon jobbat så sent, och kanske är trött när hon ska köra hem. Kanske är larvigt, tycker någon, men jag känner att det är att bry sig.

Nej, nu ska jag ta av mig linserna och fixa lite. Ha det bra-snart är det helg!

Kommentarer
Postat av: Maria G

Skönt att Bosse börjar bli bättre, hoppas det fortsätter så!

Det är ju faktiskt rätt roligt för en annan tvåbent också att stå på stort stall, händer lite mer och man träffar mycket människor....och kommer aldrig därifrån ;-) Ibland kan jag sakna tiden då man hade inhyrt!

Vi ses i Kinda!

Maria

2010-04-16 @ 12:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0