Hästhelg

Denna helg går verkligen i hästarnas tecken. Det började redan igår med att Gunnel kom ner och hade träningar. Lina red Putte, och han var superfin. Han gjorde två klockrena byten oxå. Häftigt! Det kom en tjej från Kinda och kollade på honom. Hon provred honom lite efter träningen, och det såg mycket bra ut. Det kändes som det skulle passa Putte bra, med att ha henne som ägare. Hon verkade intresserad, och ska komma på tävlingen den 18/4 och titta igen, och prova honom en gång till. Då är ju Ida hemma också, så det blir bra.
Imorse red Lina ett pass till på honom, för Gunnel. han var faktiskt ännu finare idag. Såå kul!

När träningarna var slut åkte vi hem och tog en fika med Gunnel och Patrik, innan vi gick ut och gjorde i ordning Bosse.  Sen åkte vi ner till Mjölby med henne. Hon ska ju bo där ett tag nu, så vi installerade henne i sin nya box, bredvid Karins häst, Lord. Tror att de blev förälskade i varandra direkt. Hon var jättelugn och såg så nöjd ut. Imorgon åker vi dit tidigt och är med när hon ska ut i hagen. Det var meningen att hon och Lord skulle gå tillsammans i en hage, men han är skadad och ska inte vara ute imorgon, så Bosse får gå själv i den hagen. Det är ju flera hagar bredvid varandra, så helt ensam är hon ju inte, så det går säkert bra. Det var en rätt stor hage och det var mycket gräs i den, så det känns bra. Hoppas att hon inte springer alltför mycket bara i början.

Nej, nu ska jag umgås med familjen lite.
Ha en fortsatt bra lördagskväll!


Kommentarer
Postat av: Jenny Sundelius

Tack för ännu en kanonhelg med Gunnel-träning!! Du gör verkligen ett riktigt hästjobb! Det uppskattas! Kram.

2010-04-10 @ 22:47:34
URL: http://www.ljungbyridcenter.se
Postat av: Betty

Tack, Jenny! Det är roligt att fixa, trots allt arbete, just för att jag vet att det uppskattas, och för att alla är så positiva.

Kram

2010-04-11 @ 22:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0