Skönt

Fy, vilket väder det varit i helgen. Typiskt när man är ledig!
Igår åkte vi till ridhuset, så vi slapp rusket. Det gick bra. Bosse och Lina var duktiga. Bosse hade nästan inget bus i kroppen. Skönt att det är på rätt väg.
Idag hade vi bestämt med Jossan, att hon skulle rida henne. Idag var extra bra, för då kunde vi vara i stora ridhuset. Det är så bra med långa linjer med unga hästar. Jossan red på ordentligt i både trav och galopp. Idag var det även trava cavaletti och hoppa ett litet hinder, på programmet. Det gick kanon! Bozetti visste precis vad hon skulle göra. Sen fick Lina sitta upp och rida lite när hon var avspänd. Det var jättebra för Lina att få göra det. Hon red alla tre gångarter i bra tempo, och det gick utmärkt. Skönt för Lina att få  tillbaka lite av självkänslan, som hon tappade i och med att hon åkte av så pass innan Bosses vila. Så idag har prinsessan skött sig, och gått jättefint.
Vi har oxå diskuterat fram och tillbaka om att stalla upp henne i Mjölby, och bestämt att inte göra det just nu. Det hade varit jättebra med tanke på närhet till ridhus osv, men ingen av oss tycker det känns bra att inte ha koll på våra hästar "hela tiden". Man missar ju även det bästa av allt- att gå ut och kvällsfordra och mysa lite med hästarna. Vi får åka lite mer med henne istället om det behövs för att hon ska få gå ordentligt.

Nej nu ska jag gå och sätta på lite kaffe, så ska vi fika på hallon/choklad cupcakes som jag bakat idag. Riktigt fina blev de, och goda..... Med chokladfrosting och hallon på toppen.
Kolla bara så fina:

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Petra

Gott det ser ut.

Synd att man inte kan äta dom hihi.

2009-10-05 @ 07:40:39
Postat av: Betty

Det går om vi använder glutenfritt nästa gång........

2009-10-05 @ 17:08:20
Postat av: Anonym

Jag har smakat på dem och de var otroligt goda.



Kicki

2009-10-06 @ 17:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0