Smyger

in här och gör en liten uppdatering. Vill nästan inte visa att man är här, eftersom jag varit så dålig på att skriva här, senaste tiden. Men nu är FBR:s dressyrtävling avklarad. Förra helgen var det 2 dagar lokal dressyr hos Sissi Lilja, som Lina och Frida arrangerade som projektarbete. Det gick superbra. Fulla klasser, och det flöt på bra. Men som ni förstår har man inte hunnit mycket annat än att hjälpa till med förberedelserna. Vi har fått mycket positiv respons på arrangerandet, och det känns jättebra, eftersom detta var första dressyrtävlingen för klubben. Flera ryttare och anhöriga, har hört av sig via sms och mail, och tackat för trevliga tävlingar. Senast idag träffade jag en mamma, som var där med sin dotter, och tävlade. Hon sa att hon var imponerad över hur bra vi fixat det. Snabba resultat, välorganiserat, trevliga funktionärer och fina priser. SKOJ!!

I morse var vi nere i Mjölby med Bosse. Josefin skulle rida henne i stora ridhuset. Man kan lugnt säga att Bosse var på hugget. Skuttade runt när vi kommit in och Lina drog igen dörren, som lät lite. Först fick vi longera henne, och hon brallade rejält. Dels hade hon ju inte varit ute något innan, och sen var det nytt ridhus, med flera speglar. Dessutom kom det in andra folk och hästar hela tiden. Men hon skötte sig jättebra när Jossan red henne. Lite ofokuserad emellanåt (fanns ju andra snygga hästar därinne) men riktigt duktig ändå. Bra med ett så stort ridhus, så man kan rida på lite extra.
Vi var som vanligt jättenöjda med henne efteråt.
Ikväll ska vi fira min födelsedag med släkten (satt ju på tävling i söndags), så nu ska jag gå och förbereda lite.
Ha en fortsatt bra lördag alla ni därute....

/Betty

Kommentarer
Postat av: sanna

Ja, alltså allt har verkligen släppt nu, ryggningar, skänkelvikningar för vänster, till och med öppnorna sitter mer eller mindre bra nu. Avspänd är han också det det är ju alltid kul =)

18-19 april om allt går som det ska och mina nerver håller, hehe :)

2009-03-28 @ 22:10:24
URL: http://indeeed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0