Skäms

Ja, nu får man nästan skämmas. Nu har nästan en hel vecka gått utan att jag uppdaterat. Det är inte sant, så fort har denna vecka gått.
Måndagskväll var det styrelsemöte i FBR.
Onsdags hade jag lektion i Walltorp för Sofie. Cosby var riktigt fin. Tog i ordentligt med sina bakben. Duktig Sofie, som satte lite press på honom. Lina och Bosse var med och susade runt lite. Bosse var lite stökig utanför, då vi väntade på att få gå in. Men hon skötte sig fint när Lina red. Lite styrig ett par gånger bara. Hon ska ruska på huvudet och skutta lite med frambenen, men när Lina säger till henne på skarpen, sköter hon sig.
I går var vi i Mjölby med Bosse, och då slog hon bakut i galoppen med Jossan. Speciellt i höger. Men då fick hon galoppera på lite och göra ett par extra fattningar, och sen skärpte hon till sig. I skritten och traven, var hon jättefin. Josefin var jättenöjd med henne. Vi oxå, förstås! Idag har hon fått vila, så får vi se om vi kan rida lite ute imorgon och på söndag. Bara lite småsvängar.
I morgon ska vi till Travshopen ihop med min kära kollega och hennes dotter. De ska kolla på säkerhetsväst och vi ska plocka lite fler priser till dressyrtävlingen.
Sen blir det att handla på City Gross, när man ändå är i Mantorp. På em kommer Helen hit med lite sekreterargrejor.
På söndag ska vi fira Johan och Christopher (som fyllt 18 år), och ev åka ner en sväng till mjölby innan och kolla på dressyrtävlingen.

Ska försöka lägga ut lite bilder imorgon. har gjort lite kort som ni inte sett ännu.
Kram Betty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0