Annandag jul 2009

GOD FORTSÄTTNING på er alla där ute!
Så har snart julen passerat i rasande tempo oxå. Det är inte klokt så fort det går. Har varit usel på att uppdatera här, men som ni vet, har det hänt saker, som gjort att man haft annat att tänka på.
Just nu är tillståndet stabilt för Peder, och det är små små framsteg varje dag (och bakslag oxå), så vi är vid gott mod och hoppas på det bästa. Förutom de svåra skallskador han fick, har han oxå bäckenfraktur som ger honom svåra smärtor, nu när han börjar "vakna" så smått. Han visar att han har ont, och det är så smärtsamt att se. Men han har duktiga (personal) och kärleksfulla (fru m.fl.) människor hos sig hela tiden. Alla håller vi tummarna och hoppas att allt går vägen.

Julen firade vi hos syster i Mantorp. Som vanligt jättemysigt med mycket god mat och massor av julklappar. Jag har bara fått kanongrejor. God parfym och bodylotion, som jag önskat, böcker, Lasse Åberg muggar, pyjamas, lotter, bordstabletter, grytlappar m.m. Av hanna och Henrik fick vi en fantastisk fin förpackning med massor av gosaker i. Det var bl.a. speciallagrad balsamvinäger, apelsinglögg, dippkex, lusse-te, Zansibar-kaffe. har smakat både på teet och kaffet. Fantastiskt gott!

Igår tog vi det lugnt nästan hela dagen. Lina och jag gav oss ut i ovädret med häst och transport, för att rida i Mjölbys ridhus. Bosse skötte sig jättebra. Hon var lugn och gick jättefint. Tyckte det var roligt, tror jag. Det blir ju inga långa stunder nu när man håller på att sätta igång. Det får ta den tid det tar att sätta igång. Tror inte hon har tappat så mycket, eftersom hon är ute i hagen så mycket, och hon rastar sig rätt bra där. Idag har hon fått fart på gamla Cindy i hagen. Båda två har hoppat och skuttat i snön, och galopperat omkring en lång stund här utanför.

Passar på att lägga in lite bilder här, på årets julkort jag skickat:

   

   

   

   

Det var några av julkorten som producerats i år. Även detta år har jag suttit i sista minuten och pysslat med dem. Ändå började jag tidigt. Ja, man kanske skulle börja nu med nästa års kort, så man slipper stressa nästa år med att få dem klara. Men det är liksom ingen sport då. Det är lite grejen kanske, att man ska känna lite julstress. =)

För er som inte vet, så har vår nya förening, Väderstad Hästsportklubb, blivit ansluten till Svenska Ridsportförbundet, och man kan också lösa alla typer av licens, och tävla för klubben, redan från 2010. Så alla ni som är intresserade, kika in på klubbens tillfälliga hemsida här, och läs mer.
Ha en fortsatt trevlig julhelg! OCH KÖR FÖRSIKTIGT!!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0