Spekulanter

Så var helgen slut, och det är måndag kväll igen. Usch, vad fort det går! Det är bara måndag och fredag, känns det som.
I dag har vi haft spekulanter på Magnum här, från Boden. De flög ner till Stockholm, och skulle kolla på några ponnier till, innan de flyger hem på onsdag. Innan de kom till oss, hade de provat en ponny i Ljungsbro. Vi var i Walltorp med dem och red. Tjejen red Magnum riktigt bra, med tanke på att det var första gången hon red honom. Hon hade en mjuk hand, och satt jättefint. Magnum var nog lite konfunderad först, det är ju inte så många förutom Lina som ridit honom. Men både han och Sanna, som tjejen hette, skötte sig kanon. Det verkade vara trevliga människor, som bryr sig om sina djur. Ägaren till stallet de ska ha ponnyn i, var med oxå. Hon verkade oxå jätteseriös och trevlig. De verkade gilla honom, och det skulle nog passa bra att han fick henne som ny ryttare. Men man får se......

I lördags hade vi lite hästfolk här på lite partaj. Det var Karro och Vickie, Linnéa och Maja, från Teamet, och deras mammor, Carro T och Cissi, och Isabell-Linnéas syster, som var här. Det var så trevligt! Det måste vi absolut göra om fler gånger. Alltid trevligt att umgås med likasinnade.

Måste bara lägga ut lite fler fina bilder, som min "favvisfotograf" tagit, och skickat över. Tack Lotta!!! Nu väntar jag bara på bilder på de andra tjejerna, vi pratade om. Kolla bara vilka bilder hon tar:

                   Lina och Magnum
                 Fotograf: Lotta Willsäter

Nej, nu ska jag hoppa i säng, det är ju arbetsdag i morgon. OCH i morgon kommer Kicki tillbaka, efter sin semesterresa till Italien. Det har säkert  varit riktigt otrevligt, kallt och grått, otäck mat och surt gammalt vin......=)



Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack så mycket för senast! Jättetrevlig lördagkväll med god mat och gott sällskap. Kände mig mycket utvilad på söndagen! Har mejlat nya bilder, bland annat på den lille svarte!

2008-09-23 @ 20:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0